Dames VC Kromme Rijn koploper

Onze dames hebben dankzij een fraaie 4–0 overwinning in en tegen Utrecht de koppositie in de stand ingenomen. De heren pakten tegen Protos onverwacht 2 punten mee voor de ranglijst.

In de sporthal van stadion Galgenwaard speelden de dames afgelopen zaterdag hun wedstrijd tegen middenmoter VV Utrecht. De thuisploeg kwam er de hele wedstrijd niet aan te pas. De 1e set kende nog enigszins een spannend verloop met 25–23. Daarna kwam de Odijkse trein op stoom en was niet meer tegen te houden. Een 4–0 overwinning levert 5 punten op in de volleybalcompetitie. Als bonus voor Odijkse vrouwen bleek na het weekend dat ze de 1e plek in de competitiestand hebben ingenomen.

De heren gingen ondanks een kleine nederlaag met een goed gevoel het weekend in. Tegen de Utrechtse Studentenclub Protos werd onverwachts 2 punten gepakt. Protos begon als koploper aan de wedstrijd en bracht veel lengte en slagkracht mee. Toch wist invalcoach Rens de juiste krachten binnen het team boven te krijgen. Na verlies van set 1 en 3 werd met vechtvolleybal set 2 en 4 door VCKR gewonnen. Daardoor werd een beslissende set noodzakelijk. Deze bleek net iets teveel voor de thuisploeg uit Odijk. Protos nam direct een voorsprong en gaf die niet meer uit handen. Met 15–9 ging de overwinning naar de gasten van sporthal Olympos.