Herenteams VC Kromme Rijn gaan als een speer

De mannen van VC Kromme Rijn zijn de laatste weken goed op dreef in de competitie. Het degradatiespook is volledig weggespeeld in de maand maart.

Heren 1

De mannen begonnen de maand maart met winst op aanstaand kampioen Servia. Donderdag 30 maart werd de inhaalwedstrijd tegen subtopper Irene overtuigend met 4-0 winst afgesloten. Zaterdag 1 april werd Shot uit Culemborg getrakteerd op een 4-0 nederlaag. Met nog 2 wedstrijden te gaan is de vierde plaats in de eindrangschikking een uitstekend resultaat voor deze jonge 50+’ers. De heren gaan zich opmaken de einde seizoensactiviteiten. Te weten : nieuwe huisinwijding van Lex en Gerard, slotdiner bij trainingspaksponsor Hong Kong Garden en wijnproefavond welke mogelijk gaat plaatsvinden bij IJswijnen.nl in Bunnik.

Heren 2

Na de overtuigende winst op degradatieconcurrent Bourgondië hebben de heren de goede lijn doorgetrokken. Afgelopen zaterdag werden de buurmannen van SV Werkhoven verslagen met 3-2 in Odijk. De thuisploeg kwam flitsend uit de startblokken. De 1e set werd verdiend binnen gesleept. In de 2e set begon de taaie tegenstander al meer weerwerk te geven. Toch was ook deze set voor VC Kromme Rijn. Hierna ontspon zich het echte gevecht om de punten. De Werkhovense middenaanvaller Arend Hordijk kwam op stoom. Mede daardoor gingen de gasten met set 3 en 4 aan de haal. De 5e en beslissende set werd met 15-10 in het voordeel van de thuisploeg beslist. Hiermee is handhaving in de 3e klasse veiliggesteld.