Kromme Rijn wint weer

De dames en heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben afgelopen weekend weer gewonnen en draaien bovenin de ranglijst keurig mee.

De Nevobo heren traden zaterdag aan tegen Volleer uit Leersum. De wedstrijd verliep zoals verwacht. De mannen hielden het heft in handen. Alleen de 3e set werd een kleine dip fataal en die ging met 24–26 naar de gasten. Met name de middenaanval scoorde veelvuldig via Yvo en Gido. Maar speler/coach Peter was tevreden met het resultaat. Een 3–1 winstpartij.

De Nevobo dames speelden tegen Forza Hoogland een goede wedstrijd met een klinkende 4–0 overwinning als eindresultaat. De partijen waren helemaal aan elkaar gewaagd maar in de eindfase van elke set werden de beslissende punten door VCKR gemaakt. Jeugdspeelster en invalster Maud speelde een sterke wedstrijd bij de seniordames. Debuterend scheidsrechter Yvo floot zijn 1e seniorenwedstrijd en deed dat met een dikke voldoende.