TOP weekend voor VC Kromme Rijn volleybal

Alle onze teams hebben afgelopen week een overwinning weten te boeken. Dames & heren 1 zelfs met klinkende cijfers.

De dames van VCKR traden aan als koploper tegen nummer laatst : Taurus uit Houten. De thuiswedstrijd verliep op rolletjes. Met duidelijke setstanden werd de winst behaald. Binnen 5 kwartier stond de 4–0 eindstand op het scorebord zodat de vrouwen koploper blijven in de poule. Het belooft een spannende strijd om het kampioenschap te worden om promotie naar de 3e klasse af te dwingen.

De heren speelden een “must–win” wedstrijd tegen Serve uit Kamerik. De maximale winst was het doel en die kwam er ook. Met de jeugd binnen de lijnen werd de wedstrijd aangevangen en dat liep zeer goed. Spelverdeler Wiebe kon zijn aanvallers goed bedienen waaruit veel mooie punten werden gescoord. Na winst van set 1-2&3 verhuisde Wiebe naar de diagonaalpositie en nam Peter het roer in handen. Ook dat pakte goed uit met 25–21 setwinst. De 4–0 overwinning was een feit.

De ZVC-Heren speelden een geweldige wedstrijd tegen mannen van Eendracht. Onder het toeziend oog van de ZVC-voorzitter werd knallend volleybal gespeeld. De 3e set moest de beslissing brengen. Hierin bracht VCKR de gasten tot wanhoops-volleybal met set en partijwinst tot gevolg.

Het 2e ZVC-Mixteam speelde vrijdagavond in Zeist tegen Yumbo. Geheel in de lijn van het seizoen werd een 2–1 overwinning geboekt. Het blijft een raadsel waarom altijd de 2e set wordt verloren door de Odijkse beloftenspelers-&-speelsters.