Volleyballers VC Kromme Rijn Volleybal verslaan Werkhoven

Onze heren volleyballers speelden in Odijk de tegen bevriende buurvereniging uit Werkhoven. De Odijkenaren wonnen dit keer met met 3–1.

De streekderby Odijk – Werkhoven staat garant voor spectaculair volleybalspel en dat was ook dit keer het geval. Het gedegen verdedigen en slimme aanvallen van Werkhoven ten opzichte van scherpere aanvalskracht van VCKR. Dat laatste kwam in set 1 en 2 als beste uit de bus. VCKR won met 25–18 en 25–20. De derde set werd terecht met 25–18 door Werkhoven gewonnen. VCKR kon niet genoeg aanvalsdruk creëren. In set 4 nam VCKR snel een duidelijke voorsprong en gaf die niet meer uit handen. Setwinst 25–15. De eindstand 3–1 stond op het scorebord.

Komende weken heeft VCKR een prachtig programma. Ze spelen nog 2x tegen koploper Majella. En tussendoor de uitwedstrijd in en tegen Werkhoven. De 3e plaats in de eindstand voor Werkhoven is zo goed als zeker. VCKR heeft de 4e plek nog in eigen hand. Maar dan moet er wel gestunt worden in de laatste drie wedstrijden.