Weer winst voor Volleyballers VC Kromme Rijn

De heren van VC Kromme Rijn in de Nevobo Competitie hebben ook de 2e wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In Benschop werd tegen Bevoc een overtuigende 0–4 overwinning behaald.

Een vrijdagavondwedstrijd is voor de mannen van VCKR vaak lasting. Zeker als er in een kleine zaal gespeeld moet worden. Maar van dit alles was deze keer géén sprake. De heren kwamen furieus uit de startblokken en wisten het hoge niveau lange tijd vast te houden. Coach Gerard had in de time-outs niet meer toe te voegen dan een half metertje naar links of rechts met block en aanval. Set 1, 2 en 3 werden onbedreigd gewonnen. In set 4 werd het alleen spannend toen de wedstrijd uitgespeeld moest worden. Bevoc kwam terug van 20–24 naar 23–24. In de daarop volgende time-out werd de winnende aanvalscombinatie afgesproken. Deze werd een minuut later ook uitgevoerd. Hiermee was de zeer verdiende 4–0 zege een feit.

In de kleedkamer konden de heren de vrienden van Werkhoven ook feliciteren. Zij wonnen hun wedstrijd in Benschop met 3–1. Zo nam de gemeente Bunnik 9 van de 10 te verdelen ranglijstpunten mee naar huis.