Winst Heren 1 met dank aan coach Jan Boer

4 – febr. – 2017  : VCKR Heren-1 – VV Switch Utrecht

Op zaterdagmiddag 4 februari speelde Heren-1 thuis tegen V.V. Switch. De teams zijn grote concurrenten van elkaar dus mocht een leuke en spannende wedstrijd worden verwacht. Dat werd het ook met VCKR als uiteindelijke winnaar.

Vanaf het begin van de 1e set nam VCKR een voorsprong en gaf die niet meer uit handen : 25-15. De tweede set verliep andersom. Switch won die met 21-25.

De derde set was het verhaal van de wedstrijd. HS1 liep punt voor punt uit naar een 16-10 voorsprong. Toen was het team het even kwijt. De coach wisselde, nam time-outs maar het mocht op dat moment niet baten. Een serviceserie van 11 punten van de tegenstander bracht een tussenstand van 16-21 op het scorebord. Die achterstand werd weggepoetst door een sterke servicebeurt van Wouter (red.) die de partijen weer op gelijke hoogte bracht. In de bloedstollende slotfase kreeg Switch op 23-24 en 24-25 twee maal een setpoint dat niet verzilverd kon worden. Met 27-25 ging de thuisploeg met de setwinst aan de haal.

De vierde set hadden de mannen weer de controle over het spel. Weer met dank aan de goede wissels van de coach werd deze met 25-17 gewonnen en zo ook de wedstrijd met 3-1.

Na afloop werden de in grote getale aanwezige supporters in de kantine getracteerd op de bekende bitterballen, bittergarnituur en mini-frikandellen. Een hobby mag geld kosten.