Winst voor Volleyballers VC Kromme Rijn

De heren van VC Kromme Rijn in de Nevobo competitie hebben de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen met winst gestart. Tegen VollinGo werd in sporthal De Lindenhof in Odijk een zwaar bevochten 3–2 overwinning behaald.

Met de jeugd binnen de lijnen werd de wedstrijd gestart. Het begin was rommelig en VCKR kwam weinig aan scoren van directe punten toe. Set één en twee werden verloren met 27–25 en 25–20. Dat was het sein voor coach Gerard om het roer om te gooien. Centrale bankverwarmer Wouter werd binnen de lijnen gebracht en aanvaller Rens verhuisde naar de middenpositie. Het bleek de tactische zet te zijn die naar winst leidde. Set 3 en 4 werden gewonnen en de 5e beslissende set ging met 15 – 10 naar de thuisploeg.

De dames van VCKR verloren met 3–2 hun wedstrijd tegen Soesterberg. Het wedstrijdverloop was grillig. De dames speelden veel lange rally’s en moesten ook een 5e set spelen. Die ging met 15–9 naar de gasten.